Västerboda Islandshästar

UNDERVISNING

Nytt för hösten 2010 är att vi har valt att forma om ridskoleverksamheten och gå över till mer privatundervisning eller undervisning i små gruppen på 3-4 personer. Genom detta så tror vi att eleverna får ut mer av undervisningen och på så sätt kommer att utvecklas snabbare.

Lektionerna är ca en timme långa och man rider på välutbildade och lättöltade islandshästar. Varje elev kan också själv välja hur många gånger per termin man vill rida. Alla kanske inte har möjlighet att rida varje vecka och då är det ju bra att bara betala när man kan rida.

Våra lektionshästar är välutbildade och trevliga och genom att prova olika hästar ökar du din förmåga att känna hur du påverkar den individuella hästen. Det är detta som är så speciellt med våra gångartshästar – ingen är den andra lik och de har alla olika anlag för de olika gångarterna!


Priser:

Privatlektion, 2 pers. 400:-/pers/lekt.

Ridning i liten grupp, 3-4 pers. 350:-/pers/lekt.

Instruktörer på Västerboda är Helene Blom, utbildad ridlärae och B-tränare på Islandshäst. Malin Karlsson, utbildad sjukgymnast samt ridterapeft och Viktoria Östlund som är utbildad första året på ho'lar.

Boka plats i god tid!

Heléne har också privatlektioner för ryttare med egen häst, då man rider två och två i ca en timme.

Pris: 400 kr/person.Västerboda Islandshästar, Västerboda, 743 71 Björklinge
018 - 37 40 83, 0708 - 37 44 83, [email protected]

Uppdaterad 2010-02-19